Některé běžné problémy s matrací a jak Ely našel řešení

Jak možná víte, trávíme jako lidské bytosti v posteli spoustu času (odhadem asi třetinu našeho života). My v matracích Ely si dobře uvědomujeme, že vy jako náš zákazník jste expert na spánek, a cítíme, že víme, co je pro vás v matraci důležité.

Zde v Ely jsme strávili více než 40 let v oboru a věnovali jsme hodně času naslouchání zpětné vazbě zákazníků. Na základě této zpětné vazby věříme, že naši odborníci z oboru vytvořili tu nejlepší přírodní matraci ve Spojeném království. Matrace Ely je řešením mnoha běžných problémů s matracemi, na které lidé poukazují. Níže naleznete seznam důvodů, proč je Ely tou nejlepší matrací na trhu.

Regulace teploty

Opravdu častým problémem matrací je, že mají tendenci způsobovat teplotní problémy. To je něco, co je často známé u matrací vyrobených z paměťové pěny, protože pěna nemá schopnost vymýtit teplo. To často způsobuje problémy, jako je přehřátí nebo nepříjemný pocit v noci. V Ely této problematice rozumíme a naše matrace jsme vyvinuli speciálně tak, aby umožnily vašemu tělu dýchat. Materiály, které používáme – jako je dorsetská vlna, koňské žíně a bavlna – skvěle regulují teplotu. To vám pomůže zajistit klidný noční spánek a znamená to, že se nemusíte bát horkých a propocených nocí.

Pohodlí je na prvním místě

Dalším častým problémem je nepohodlná matrace. Mnoho matrací může být po čase nepohodlné. To může ovlivnit kvalitu vašeho spánku. Jak jsme již zmínili, trávíme velkou část svého života v posteli, takže v Ely cítíme, že je nezbytné, aby vaše matrace byla co nejpohodlnější. Jsme si jisti, že naše luxusní matrace poskytnou maximální pohodlí, které vydrží, a to pro jakýkoli typ spánku. Jsme si tak jisti, že si Ely zamilujete, poskytujeme 30denní zkušební verzi spánku, takže si ji můžete před nákupem vyzkoušet.

Problémy se zády

Mnoho matrací může způsobit fyzické zdravotní problémy, jako jsou problémy se zády. Naše matrace jsou navrženy tak, aby vám pomohly udržet vaši páteř vyrovnanou po celou noc. To může pomoci vyhnout se běžným problémům, které má mnoho lidí během spánku, jako jsou bolesti a bolesti. Matrace Ely je vyrobena s pětizónovými taštičkovými pružinami, které pomáhají dokonale tvarovat vaše tělo. To poskytuje pocit beztíže a maximální podporu bez ohledu na vaši váhu. Pokud budete mít matraci uvolňující tlak, pomůže vám to ke kvalitnímu spánku.

Přátelský k planetě

Velkým problémem matrací je, že mají negativní dopad na planetu. Více než 6 milionů matrací skončí každý rok na skládkách, a to jen ve Spojeném království. Věříme, že je naší povinností starat se nejen o naše zákazníky, ale také o planetu. Matrace Ely jsme vytvořili z přírodních materiálů, což znamená, že naše komponenty jsou biologicky rozložitelné. Spolupracujeme také se skupinou ‚Furniture Recycling Group‘, která po zakoupení Ely vaši starou matraci svlékne a recykluje. Přírodní materiály v našich matracích mají také tendenci vydržet déle než průměrná matrace, což znamená, že není potřeba matraci tak často vyměňovat.

Přírodní materiály

Používání přírodních materiálů poskytuje mnoho výhod, z nichž jeden důležitý je přínos pro vaše zdraví. Mnoho materiálů používaných v matracích může obsahovat škodlivé výpary, chemikálie nebo vedlejší produkty. Ty se mohou uvolňovat po celou noc a bylo zjištěno, že mají negativní dopad na lidské zdraví. Některé výpary a chemikálie nalezené v matracích byly spojeny s určitými druhy rakoviny nebo neplodností. V Ely byly všechny naše matrace testovány a jsou zcela bezpečné a bez toxických látek. To znamená, že se nemusíte stresovat dopady na vaše zdraví a můžete mít klidný noční spánek.

Alergie

Ti, kteří jsou obzvláště citliví na alergie, mohou dát přednost matraci Ely, protože je vyrobena způsobem, který eliminuje alergeny. Materiály, jako je polyester, vytvářejí vlhké a vlhké prostředí, které je perfektním prostředím pro růst spór plísní (věcí, které způsobují alergie). Protože k výrobě našich matrací používáme vlnu, regulují vaši tělesnou teplotu a odvádějí vlhkost, aby se zabránilo růstu plísní a hub. Tím se zastaví vývoj plísňových spor ve vaší matraci a posteli. S alergeny vyloučenými během výrobního procesu je u vlněných matrací také mnohem menší pravděpodobnost, že zhorší vaši pokožku nebo rozšíří vaše alergie nebo stav.

Proč matrace Ely?

Zde v Ely Mattress bereme blaho a spokojenost našich zákazníků vážně. Vytvořili jsme ty nejkvalitnější matrace s celou řadou výhod diskutovaných výše, abychom vám poskytli co největší šanci na nejkvalitnější spánek. Cítíme, že naše matrace jsou o krok nad ostatními a doufáme, že budete souhlasit.

Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si prosím o našich třinácti vrstvách.

Pokud jste připraveni nakupovat, navštivte náš internetový obchod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *